Sund snack

En lækker proteinrigsnack er landet på bloggen!

 

 

 

 

 

Jeg har mange klienter og venner som har udfordringer med stofskifte og fordøjelsen. Tak fordi i udfordre mig i min produktudvikling – Jeg har selv stor glæde af alle de vidunderlige snack jeg gennem tiden har udviklet! Som de fleste af jer ved elsker jeg snack og mit system/min krop har uden tvivl bedst af de snack der er lavet af naturlige råvarer! Mit håb er at du bliver lige så pjattet med denne NYE opskrift på Raw Protein Snack, som jeg er. Opskriften er uden tilsæt mælk, gluten og havre i det hele taget. Bon appetit (-;
Del gerne din oplevelse med Raw Protein snack i kommentar feltet eller del den hvor du synes den gør størst gavn.

Raw Protein Snack

 

10-12 personer

Af: Lise Brinkman, billede Reform Your Body

 

Det skal du bruge

75 g mandler, smuttede

75 g cashewnødder

100 -120 g dadler, friske

50 g tranebær

20 g kokosmel

1 spsk. peanut butter

>>Prøv også Brownie NO sugar
 

Sådan gjorde jeg
Blend alle ingredienserne sammen til en homogen masse. Smag på Raw Protein Snack og vurder, om der skal tilsættes mere krydderi eller substans. Hvis du har ramt den rette konsistens, så rul massen til 7-8 cm lange pølser og pres dem ind på begge sider, så siderne bliver lige og glatte. Pres massen ned og skær i ca. 2 cm stykker, så du får små fine firkanter af ca. 25-30 g. Du kan også rulle dem til kugler.

 

Lås din krop op og bliv smertefri


God fornøjelse i køkkenet og bon appetit.

Energifyldte hilsener Lise