Om os

Hos Reform Your Body hjælper vi dig med at blive bevægelig og smertefri.

Reform Your Body – hjælper dig tilbage i en balanceret krop. Det gør vi gennem holistisk træning, holistiske behandlinger og øvelser i form af selvhelbredende, tilpassede bevægelser, stræk og åndedrætsteknikker. Kroppen bliver lirket op, alt imens der frigives endorfiner fra hjerne og rygmarv, hvilket hjælper med naturlig smertelindring og kan være med til at skabe en naturlig glæde. Det er en positiv spiral, der gør det proaktivt for dig/din krop, der mærker en større bevægelighed, et større velvære og dermed en bedre trivsel allerede efter første først gang, du har været til træning /gennemført træning og behandling.

  • Vi hjælper virksomheder med sundhedsfremmende og forebyggende tiltag bl.a.´Bliv smertefri og bevægelig´.
  • Vi hjælper dig, der vil gøre noget godt for sig selv. 
  • Vi arbejder med mangeartede behandlingsformer, akupunktur, pilates, yogastillinger og kropsterapi der smidiggør kroppens bindevæv og stimulerer meridianbaner, fordøjelse samt frigør energiblokeringer og dermed øger gennemstrømning af energi.
  • Vi hjælper med mad og ernæringsproblematikker, livsstilsoptimering, vægttab, så det derigennem er muligt at mindske smerter.
  • Vi hjælper rigtig mange med at skræddersy mad, som er smertelindrende, eller som helt fjerner smerterne.
  • Vi arbejder med ubalancer og genskaber balancen ved hjælp af ovenstående og ved at styrke kroppen fysisk og mentalt ved yoga, pilates, mindfulness og meditationer. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 62 72 59 eller e-mail reformyourbody.dk@gmail.com, hvis du har spørgsmål til ovenstående eller hvis vi på nogen måder kan hjælpe dig eller din virksomhed