Handelsbetingelser


 
 

Generelle oplysninger

Kost, Motion og Sund Fornuft (KMS)
26168570.
Torbenfeldtvej 11, 1 tv.
E-mailadresse: r
eformyourbody.dk@gmail.com

Telefonnummer: 21 62 72 59


Betaling

Bemærk, fysiske, håndgribelige varer samt coaching og konsulentbistand er inklusive moms - Enkelte ydelser er momsfritaget. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Via webshoppen tillægges kr. 2,6 i transaktionsgebyr fra Pay Pal - tillægsgebyret på 3,6% betaler reformyourbody.dk, da ønsker vores online salg skal foregå på lige fod som ved det fysiske salg.


Levering

Vi tilbyder fragt via COOLrunner. Det gør det fleksibelt for dig som både dansk og udenlandsk kunde. Forventet levering 2-4 arbejdsdage. Ved tilmelding til kursusvirksomhed er det forbrugerens ansvar at printe billet eller have betaling og ordre med via telefonen.Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvist. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse. Se særlig fortrydelsesret ved køb af kurser, workshop, rejser og foredrag.

 
 Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 1.  
 • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v.,
 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om pakkerejser,
 • Spil, hvor der for deltagelse betales en pengeindsats, eller
 • Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr. 

 

 1. Udførte ikke finansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

 

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

 1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

 1. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

7.  Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren       
     har brudt plomberingen på,


 

8. Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,

 

9. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medie, hvis udførelsen er påbegyndt
    med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende
    dermed mister sin fortrydelsesret,

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Reform your body, Kost, Motion og Sund fornuft
V/Lise Brinkman Madsen
Torbenfeldtvej 11, 1 tv.
2700 Brønshøj  


Leveres gerne til OK tanken Jyllingevej.

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 


Varen sendes til:

Kost, Motion og Sund fornuft V/LBM
Torbenfeldtvej 11, 1 tv.
2700 Brønshøj  

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos KMS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos KMS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: lbm@kostmotionogsundfornuft.dk
 

KlageadgangHvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Lise Brinkman. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre, med mindre du har givet samtykke hertil.

 

Webstatistik

Vi anvender webstatistik til at registrere antal besøg på vores website, hvor de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på reformyourbody.dk - dette for at målrette indholdet i forhold til de besøgende på siden.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 9. april 2018