Livsstilsmysteriet - NY Livsstilsbog af Lise Brinkman

oprettet d. under Brinkman´s mad

Livsstilsmysteriet - NY Livsstilsbog af Lise Brinkman

Livsstilsmysteriet – Vink farvel til slankehelvedet
sider 272, kr. 298, ISBN nr. 978-87-988758-2-66

Livsstilsmysteriet – vink farvel til slankehelvedet, er titlen på Lise Brinkman Madsens nye livsstilsbog, som er den tredje i rækken.

Lise er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, med speciale i human ernæring, køkkenleder samt idrætsinstruktør. Dette har hun  krydret med en master i psykologi. Lise har været med til at starte og drive flere af Danmarks livsstilshøjskoler. Til daglig arbejder hun som forandringskonsulent inden for livsstilssegmentet og har tidligere været madskribent for ’Ude og hjemme’ og Ekstrabladet. Lise har været med til at implementere forsvarets kostpolitik og i øvrigt undervist inden for ernæring, sundhed og vægttab i snart 20 år.

Når du står med denne bog i hånden, så har du sikkert 10 håbefulde slankebøger stående i din bogreol, som samler støv? De virkede – men kun for en stund.

Drømmer du om – én gang for alle – at vinke farvel til slankehelvedet? Så er Livsstilsmysteriet måske den rette bog for dig. Lise har selv været på alverdens slankekure og da hun tog skeen i egen hånd tabte hun 30 kg og har holdt vægten i 20 år! NU deler hun værktøjerne til, hvordan hun vinkede farvel til sit slankehelvede.

Når du læser bogen, får du ikke alene 14 kapitler med indsigt i, hvordan overvægt og sund levevis kan takles! Du får også inspiration og brugbare redskaber i form af humoristiske fortællinger, citater, billeder og illustrationer.

Livsstilsmysteriet gør dig i stand til at skabe en livsstilsstrategi, der skaber klarhed, ejerskab og visioner for dig. Slut med yoyo vægt – din NYE livsstilsrejse kan begynde her, med:

♥ Brinkmans mad – uge og kostplan

♥ 50 velsmagende opskrifter, næringsstofberegnede

♥ Anti-inflammatorisk guide

♥ Tips og tricks

♥ Stabilt blodsukker / Garanteret vægttab / Flad mave

opslag_ærteblinis

Investerer du i denne bog, får du indsigt i, hvorfor DU skal gribe din livsstil an på en anderledes måde end din nabo, bedste ven eller arbejdskollega.

Livsstilsmysteriet – Vink farvel til slankehelvedet
ISBN nr. 978-87-988758-2-6

272 sider, udkommer den 1/5-2018.

Forfatter: Lise Brinkman Madsen
Portræt: Jan Charrington Klein
Fotograf: Kost, Motion, og sund fornuft
Illustrator: Erik Petri
Grafiker: Flemmer Grafisk Design

Cover: Lise Brinkman
Tryk: Clemenstrykkeriet

Andre bøger af Lise Brinkman: Sommer, sol og strandmad samt Mad, inspiration & Livsglæde

Bøgerne kan bestilles på lbm@kostmotionogsundfornuft.dk og fra den 20/4-2018 via www.reformyourbody.dk

’Det er mit håb, at Livsstilsbogen bliver brugt som et opslagsværktøj. En bog som er med til at skabe refleksion over, hvad sundhed, livsstil og vægttab er for den enkelte – Og det mit ønske at inspirere med brugbare redskaber til en sundere livsstil og til at vinke farvel til slankehelvedet. Bogen er  bygget op, så den taler til forskellige personlighedstyper. Der er både noget for dem, der elsker at følge en plan, noget til dem, der godt kan lide at ” gå med livrem og seler”, noget for dem, som stresser, noget for dem, som har brug for at starte et andet sted, end de plejer, noget for dem, som gerne bare vil søge inspiration via opskrifter, tegninger, statements med videre.  Mit ønske er, at Livsstilsmysteriet bidrager til en sjovere, lettere og nemmere livsstil. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar