Smerterne der forsvandt

oprettet d.

Smerterne der forsvandt

Coronatiden har medført en dårligere arbejdsstilling for mig. Til sidst kunne jeg ikke være i min egen krop. Jeg blev bekymret, havde hovedpine, var svimmel, i en grad jeg ikke har mærket, siden jeg gik til lægen for 6½ år siden, hvor de opdagede, jeg havde kræft. Jeg synes dog alligevel, at det følte anderledes denne gang, så jeg søgte nogen i mit netværk, som kunne afhjælpe mine smerter i øvre ryg, nakke, skulder samt fjerne min hovedpine og sørge for, at jeg fik så meget ro på, at mine øjne kunne stille skarpt igen.

Da Lise hos Reform Your Body tilbød sin sidste tid, sprang jeg til. Det var en virkelig god oplevelse, selv om der blevet taget ekstra hensyn med værnemidler.

Jeg fik massage kombineret med akupunktur, og jeg fik min bevægelighed tilbage, min hovedpine forsvandt, og mine øjne blev klare, og svimmelheden forsvandt. Den uro, jeg havde vedr. tidligere sygdom, forsvandt efter behandlingen.

Kan varmt anbefale Lises behandling og den måde, jeg blev imødekommet på. Af hjertet tak [ Tinna ]


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar