Træning med den mirakuløse redondobold

oprettet d. under Yoga

Træning med den mirakuløse redondobold

Træning med den lille mirakuløse bold er et effektivt supplement til din pilatestræning. Pilates kan transformere hele din krop og dit velvære. Pilates både styrker, strækker og ændrer din kropsholdning fra top til tå. Du øger din kropsbevidsthed og får sans for, hvad vejrtrækning, lige linjer (alignment) og fokus kan gøre for din krop.

På Outdore redondoboldtræning vil du opleve en udvidet pilatestræning med et sjovt og effektivt redskab – du vil opleve nogle anderledes movements og måske endda en anden samhørighed med kroppen.

 

Redondobolden er med andre ord helt eminent til et utal af træningsformer, såsom Pilates, Yoga, Reformer mv. Det unikke ved en Redondobold er, at den målretter øvelserne direkte mod bestemte muskelgrupper, og du får derved en meget effektiv træning, når du træner med en Redondobold. Der stilles bl.a. store krav til din balanceevne. Præcis som med pilates kan træning med redondobold give dig en sund og flot kropsholdning samt styrke dig indefra og ud.


Redondotræning    

 • Et stærkt supplement til styrke- og konditionstræning
 • Øger kropsbevidstheden
 • Styrker og afspænder din hofte og rygsøjle
 • Fremmer en flot kropsholdning
 • Skaber et godt faqscialt flow, og det er en god idé at koble vejrtrækningen på for størst udbytte.
 • Opbygger dig indefra og ud.
 • Forbedrer dine daglige gøremål, alt fra støvsugning, indkøb, gåtur samt fysiske udfoldelser
 • Gør dig stærkere psykisk og mere kropsbevidst
 • Er godt for immunforsvaret
 • Er med til at øge din bevægelighed
 • Øger dit velvære, og naturen gør dig glad

 

Hvis du gerne vil tage træningen med på ferie eller hjem i haven, så kan du købe program til Mave, ryg og indeholder + bækkenbunden samt en redondobold lige her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommeren er kommet, folk skal have ferie og andre passer på sig selv jf. Covid-19. Vi har derfor lavet Radondoboldtræning i det fri her i sommer.

 

Vi laver en sjov, effektiv hel kropstræning og sørger for at forkæle muskler, sener og led med lækre stræk efter træning. Din krop vil elske det.

Jeg medbringer Radondobold og strop. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen eller købe en. Boldene sprittes af efter træning, og stropperne bliver vasket. Jeg har mundbind, hvis jeg oplever, det er nødvendigt at justere bolden eller din krop – hvilket jeg naturligvis kun gør, hvis du ønsker det. 

 

Hop ind på bloggen køb - vær OBS på at du får rabat hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. 

 

Radondotræning tirsdage fra kl. 17.00 - 18.15. Læs mere via linket 

 

God træning - håber vi ses!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar