Livsstilsmysteriet – Vink farvel til slankehelvedet er titlen på Lise Brinkman Madsens nye livsstilsbog, som er den tredje i rækken.
Drømmer du om – én gang for alle – at vinke farvel til slankehelvedet? Så er Livsstilsmysteriet måske den rette bog for dig. Lise har selv været på alverdens slankekure og da hun tog skeen i egen hånd tabte hun 30 kg og har holdt vægten i 20 år! NU deler hun værktøjerne til, hvordan hun vinkede farvel til sit slankehelvede.
Når du står med denne bog i hånden, så har du sikkert 10 håbefulde slankebøger stående i din bogreol, som samler støv? De virkede – men kun for en stund. Læs mere eller køb bogen her
Det er ingen NYHED at træning gør fantastiske ting ved kroppen. Men hvad der også er interessant, er, hvad motion gør ved vores hjerne.
Ved træning øges stofskiftet og gennemstrømningen af blod i lillehjernen, den motoriske hjernebark og forskellige sensoriske områder i hjernen. Når disse områder i hjernen bliver stimuleret og aktiveret, påvirker det også vores psykiske sundhed.
Når du træner, er fysisk aktiv, ændrer hjernen niveauet af kemiske beskeder/reaktorer, der anvendes til kommunikation mellem hjerneceller, som spiller en vigtig rolle i reguleringen af dit humør. Dog er det individuelt hvornår du oplever kicket / lykkefølelsen.
Jeg fik massage kombineret med akupunktur, og jeg fik min bevægelighed tilbage, min hovedpine forsvandt, og mine øjne blev klare, og svimmelheden forsvandt. Den uro, jeg havde vedr. tidligere sygdom, forsvandt efter behandlingen.
Kan varmt anbefale Lises behandling og den måde, jeg blev imødekommet på. Af hjertet tak [ Tinna ]
Opskrift på Brinkman´s Omega-3 mysli - opskrift fra Livsstilsmysteriet - Vink farvel til slankehelvedet af Lise Brinkman Madsen, Lise´s tredje livsstilsbog
4-6 personer. Af: Lise Brinkman, Foto: Reform Your Body
I blød
250 g kikærter
ca. 1 liter vand
Kog
1 l vand
2 laurbærblade
4 peberkorn
Efter nedkøling
Si vandet fra kikærterne og lad dem køle ned og pil laurbærbladene fra
2 dl vand
½ dl olivenolie
1½ spsk. tomatkoncentrat eller mere
½ tsk. spidskommen
4 peberkorn (dem der blev kogt med)
2 tsk. groft salt (Himalayasalt)
1/4 tsk. groft kværnet peber
en knivspids cayennepeber
Læg kikærterne i blød i rigeligt vand, tildækket, i mindst 12 timer.
Skyl dem grundigt efter iblødsætning.
Kog sojabønnerne i 45 minutter, tildækket med vand, tilsat laurbærblade og peberkorn.
Skum vandet de første 5 min. af kogningen. Nemt, billigt og hurtigt pålæg, som nærmest passer sig selv.
Si kikærterne fra og stil dem til afkøling.
Kom kikærterne i en foodprocessor. Tilsæt vand, når kikærterne er blended så meget de kan ”tørre”, så tilsæt vand, tomatkoncentrat, olivenolie, spids-kommen og cayennepeber – blend til humussen har en nogenlunde cremet konsistens.
Som det allersidste smager du til med salt og peber og eventuelt en anelse mere oliven - eller sesamolie.
Glutefrie inspirerede spinatboller finder du her - Bag dem dog gerne med olivenolie i stedet for med smør og brug loppefrøskaller i stedet for pofiber.
Tips og tricks
Frys eventuel halvdelen af den indiske inspirerede humus ned i mindre portioner og brug den som snack, til i salat, pålæg, eller blot som en portion humus når du har lyst til det.